Uskoro otvaranje McDonaldsa i u Banjaluci

Bez autora
Mar 18 2012

Nakon Sarajava, restoran svjetski poznatog brenda brze hrane “McDonalds” uskoro bi trebao da bude otvoren i u Banjaluci, potvrđeno je iz ove kompanije. Upravo zbog toga je McDonalds putem banjalučke filijale Zavoda za Zapošljavanje RS raspisao je konkurs za prijem 70 radnika (SSS, MŠS, VSS) do 28 godina starosti. Zainteresovani moraju doći u Centar za Informisanje, Savjetovanje i Obuku Banjaluka, registrovati se i predati biografiju najkasnije do kraja marta. McDonalds uskoro će biti otvoren u Gospodskoj ulici, to jeste u strogom centru Banjaluke. Tačan datum otvaranja još nije utvrđen, ali je sigurno da će to biti u narednih nekoliko mjeseci. Tako će grad na Vrbasu poslije Sarajeva postati druga sredina u BiH koja je dobila restoran jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača brze hrane.

Uskoro otvaranje McDonaldsa i u BanjaluciNakon Sarajava, restoran svjetski poznatog brenda brze hrane “McDonalds” uskoro bi trebao da bude otvoren i u Banjaluci, potvrđeno je iz ove kompanije.

Upravo zbog toga je McDonalds putem banjalučke filijale Zavoda za Zapošljavanje RS raspisao je konkurs za prijem 70 radnika (SSS, MŠS, VSS) do 28 godina starosti.

Kako je navedeno u konkursu, zainteresovani moraju doći u Centar za Informisanje, Savjetovanje i Obuku Banjaluka, registrovati se i predati biografiju najkasnije do kraja marta.

Prema nepotvrđenim informnacijama, McDonalds uskoro će biti otvoren u Gospodskoj ulici, to jeste u strogom centru Banjaluke.

Tačan datum otvaranja, kako saznajemo, još nije utvrđen, ali je sigurno da će to biti u narednih nekoliko mjeseci.

Tako će grad na Vrbasu poslije Sarajeva postati druga sredina u BiH koja je dobila restoran jednog od najpoznatijih svjetskih proizvođača brze hrane.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik